torstai 16. heinäkuuta 2015

The Mansikka

Mä rakastan kotimaisia mansikoita. Eikä niitä tule koskaan syötyä liikaa.




























Tänään osu kohalleen mansikan makeus. Olin Varpulan luomumansikkatilalla Sipoossa poimimassa päivän marjat.




Maistoin polkaa ja bountya ja tänään bounty tuntui olevan se makein marja. Itsepoiminta on sujuvaa kun on kunnolliset leveät polut ja siistit marjaistutukset.






































Kotiin iltapalaksi lähti nelisen kiloa.





























Tilalla on myös lampaita ja niiden villaa niin raakavillana kuin lankanakin myynnissä.































Emäntä joskus alkukesästä toivoi multa vironvillahuivia. Tänään sen sit vein ja sattuikin värit natsaamaan emännälle vallan mainiosti.






























Nyt on kyllä mansikkainen olo kun vielä jäin poiminnan jälkeen nauttimaan mansikkakakkua.








































Jos kausi jatkuu vielä parisen viikkoa niin taidan mennä uudestaan.

Katju